Първоначално публикувано от GOLEMIA1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и оплача - 156 2.0 Selespeed
Collapse
X
-
като чета коментарите направо ми се реве.за вчера ми изчезна 4та и си мислех че съм най прецаканиа с тоз селспиид,обаче малко се успокоих след коментарите.има и друго на един малък остров съм в Гърциа.има 2 сервиза и алфи ниама . колата ми гаснеше маистора смени ниакъв датчик където мери оборотите 100 евро колата продалжава да гасне.днеска като му казах за скоростната кутиа направо си ме изпрати сега карам от 3 на 5 сменям от копчетата и от време на врема гасна ще се прибирам на Българиа ,та въпросами е дали ще мога да мина около 1500 км без 4.Благодаря за вниманиетоMiTo 1.4 155
Comment
-
Да, можеш да минеш, аз карах без първа, трета и пета. Това май е по-гадничкото. Само тръгвай докато е по-студеничко, че като се затопли кой знае какви проблеми ще изкочат още. И газ към София, да не се забиешв Силистра да ти я правят, че от трън та на глог...Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
ALFA- Always Looking For Assistance
Comment
-
Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщениекато чета коментарите направо ми се реве.за вчера ми изчезна 4та и си мислех че съм най прецаканиа с тоз селспиид,обаче малко се успокоих след коментарите.има и друго на един малък остров съм в Гърциа.има 2 сервиза и алфи ниама . колата ми гаснеше маистора смени ниакъв датчик където мери оборотите 100 евро колата продалжава да гасне.днеска като му казах за скоростната кутиа направо си ме изпрати сега карам от 3 на 5 сменям от копчетата и от време на врема гасна ще се прибирам на Българиа ,та въпросами е дали ще мога да мина около 1500 км без 4.Благодаря за вниманиетоAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Отговор на GOLEMIA1
Първоначално публикувано от GOLEMIA1 Покажи съобщениеКолеги имам голям проблем с моята количка selespeed.Преди 1 месец както си карам и ми връща на свободна (N). И така почна да го прави постоянно. Аз направих същото както и един колега от форума.Отидох кадето оправят автоматици
и от там ме пратиха в сервиз Пенев. Вече 2 седмици колата ми е там. Смениха ми съединителя, свещите.....Абе зеха ми парите и не е от това и не е от това. И вече ми гръмна главата,взех да се отчайвам много. Моля ви помогнете ми. А така се кефих на количката ми.Вече със сигурност знам че от сервиза не знаят от каде идва проблема. До тук съм дал 300лв. Сега и за съединителя още 350лв. и проблема си стои затова ме е яд. Моля ви помогнете ми.
Благодаря ви предварително.Last edited by stodev; d.m.y г., 17:51.Alfa 156 Selespeed (2.0, 155hp, 2000g.)
Comment
Comment